KSR Coaching & Consultancy Voorne-Putten

Coaching

Ik help je graag op weg bij persoonlijke groei en ontwikkeling. Inzicht in je patronen en denkwijze te krijgen en vanuit een positief bewustzijn durven andere beslissingen te nemen. Meer controle te krijgen over wie je bent, wat je doet en waarom je het doet.

Waarom een coach?
Er rust nog altijd een taboe op de begeleiding van een coach. En dat is vreemd, want waarom kijken we op naar bekende artiesten, voetballers en invloedrijke mensen? Weet je waarom zij goed presteren en met beide benen op de grond blijven staan? Zij hebben een personal coach die ze met regelmaat zien en spreken. Met een coach gaat reflecteren en de dingen in perspectief plaatsen veel sneller. Samenwerken met een coach is iets om trots op te zijn, want werken aan jezelf is een proces dat nooit stopt. Pure verwennerij voor je persoonlijke, mentale verzorging. Zie het als onderhoud en een verwen uurtje voor jezelf.

Op zoek naar
Balans, inzicht en passende antwoorden?
Een vertrekpunt waarbij de coachvraag centraal staat?
Een coach die bij jou past, werkelijk naar je luistert en in staat is op liefdevolle, maar ook op confronterende wijze beweging teweeg te brengen?

Stop met zoeken!
Op een praktische en directe wijze werk ik graag met jou samen om inzicht en bewustwording te creëren. En niet door met je mee te praten of mee te bewegen. Ik luister, neem waar en stel vragen. Op een liefdevolle en respectvolle  manier benaderen we de ingesleten patronen die je zelf niet meer ziet, hou ik de spiegel voor, en ondersteun ik op weg naar nieuwe inzichten en patronen.

Situaties zijn nooit bepalend en niet altijd te beïnvloeden, maar de manier waarop je er mee omgaat wel.