KSR Coaching & Consultancy Voorne-Putten

Samenwerking

Sandra is een professional die altijd voor je klaar staat. Met haar enthousiasme en deskundigheid weet ze goede resultaten te behalen waarbij ze in staat is om zowel zakelijke als menselijke aspecten niet uit het oog te verliezen. Sylvia Janssen (Bezoek haar website hier)

Anja van Dommelen, zij is een zeer professionele collega. Zij begeleidt en adviseert op maat, zowel op dossier- als organisatie niveau en is een betrouwbare partner bij al uw vraagstukken.

Met Judith de Graaf van Key Talent werk ik graag samen omdat haar kennis en passie van coaching, leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en outplacement gewoon goed en overtuigend zijn. Wat doet zij anders dan anderen? Zij heeft de stelling The proof of the pudding is in the eating. Zij is een vakvrouw die uitstekend in staat is om bij mens en organisatie aan te sluiten, en een gedreven, intuïtieve en zeer ervaren coach. Bezoek haar website hier.

Maureen Does is een professional waar ik graag mee samenwerk. Met haar ruime ervaring op het gebied van ontwikkeling is zij een expert op het gebied van Mens, Arbeid en Organisatie. Het vergroten van veerkracht, vitaliteit en eigen regie van alle betrokkenen met een bedrijfskundige blik. Bezoek haar website hier.